Over ons

Boottraileronderdeel is onderdeel van TTH Watersport. TTH Watersport is de totaal leverancier in de watersport. 
Boottraileronderdeel levert de onderdelen van iTrailers.  Maar ook van andere A-merken als Knott, Winterhoff, Al-ko, verlichting van Radex, Flaspoint, Aspock en sloten Steady en Double Lock.
TTH Watersport is uw totaal leverancier op het gebied van watersport. Wij zijn dealer van onder andere Suzuki en Mercury buitenboordmotoren. Ook de Haswing electromotoren kunnen wij uit voorraad leveren.

Ook verkopen wij Liberty, Admiral, Lago Amore, Clever, Wiedesloep en Family-sloepen en hebben diverse console boten op voorraad. 
Vanzelfsprekend kunt u ook naar TTH Watersport voor onderhoud aan uw boot en motor; onze monteurs hebben de juiste expertise om een goede diagnose van het probleem vast te stellen en het juiste onderhoud uit te voeren. 
Mocht u van gemak houden dan biedt TTH Watersport u de mogelijkheid om in het najaar uw boot voor u uit het water te halen en bij ons te stallen; in deze periode doen wij dan gelijk het onderhoud  van uw boot en brengen wij die in het voorjaar aan u retour.
TTH Watersport heeft een showroom van 500m2, waar voor u altijd de koffie klaarstaat.
itrailer Revolutie in bootvervoer
De i-Trailer staat voor intelligent boottrailer, de boottrailer die de stress uithanden neemt en voor uw gemak ontwikkeld is. Naar een jarenlange ervaring in het bouwen van boottrailers en het gebruik ervan wordt regelmatig nagedacht wat voor de klant belangrijk is. Als je dit weet dan is het slechts vormgeven van je ideeën en toepasbaar maken op een boottrailer. Het is ons gelukt dit systeem te patenteren waardoor wij exclusief dit systeem kunnen aanbieden.

De assen zijn van Knott een kwaliteitsproduct wat blijkt uit onder andere
* waterdichte lagers
* hoge aspadden
* A-kwaliteit lagers
* gegoten naven
* Na controle met betrekking tot sporing en wielvlucht

Dit verzekerd u van een lichtlopende trailer met weinig onderhoud.
Waar kunt u ons vinden:
TTH Watersport, Boottraileronderdeel, iTrailer
De Stek 10
1771 SP Wieringerwerf
0227-604362
[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »