DoubleLock Anti-Diefstal SMC gekeurd

Min: €0 Max: €300

Voor onze iTrailers Boottrailers bieden wij de mogelijkheid om deze uit te breiden met een anti-diefstal oplossing van DoubleLock. Wij verkopen alleen SCM gekeurde producten van DoubleLock.

Bij ieder type disselslot vermelden wij voor welke Knott koppeling deze geschikt is.
Op uw Knott koppeling zit een plaatje met type aanduiding.


SCM-gekeurde sloten en disselsloten bieden verschillende voordelen als het gaat om het beveiligen van voertuigen, met name aanhangers en caravans. Hier zijn enkele voordelen:

Goedgekeurde beveiliging: SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) is een organisatie die beveiligingsproducten test en certificeert. Een SCM-goedkeuring geeft aan dat het slot voldoet aan bepaalde beveiligingsnormen en dus betrouwbaar is.

Verzekeringseisen: Veel verzekeringsmaatschappijen stellen SCM-goedgekeurde sloten als eis voor het verzekeren van voertuigen. Het gebruik van deze sloten kan helpen bij het voldoen aan de verzekeringsvoorwaarden en kan mogelijk leiden tot lagere premies.

Afschrikkende werking: SCM-goedgekeurde sloten zijn vaak zichtbaar en geven daardoor een afschrikkend effect aan potentiële dieven. Ze weten dat het langer duurt en moeilijker is om een voertuig met een dergelijk slot te stelen, waardoor de kans op diefstal wordt verminderd.

Kwaliteit en duurzaamheid: SCM-certificering houdt in dat het slot uitgebreide tests heeft doorstaan en aan bepaalde kwaliteitsnormen voldoet. Dit betekent dat het slot waarschijnlijk duurzaam is en bestand tegen verschillende inbraakpogingen.

Veiligheid van de lading: Voor aanhangers is een goed slot niet alleen belangrijk om diefstal van het voertuig te voorkomen, maar het draagt ook bij aan de algemene veiligheid van de lading. Een stevig disselslot kan voorkomen dat de aanhanger ongewenst wordt verplaatst.

Brede erkenning: SCM is een erkende certificeringsinstantie in Nederland. Het gebruik van SCM-goedgekeurde sloten wordt daarom vaak breed erkend en gerespecteerd in de transport- en verzekeringssector.

Kortom, SCM-goedgekeurde sloten bieden een hogere mate van beveiliging en voldoen aan bepaalde standaarden, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor het beschermen van voertuigen en hun lading


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »